VERANTWOORD VERKOPEN & MARKETING

Verantwoord verkopen betekent dat je je klanten kunt laten zien en uitleggen hoe jij en je bedrijf sociale en ethische verantwoording nemen.

De rol van Marketing zorgt voor goede openheid van zaken en communicatie over de toepassing van internationale regels voor verantwoord zakendoen.

Kortom je laat zien dat jouw bedrijf  toegevoegde waarde levert aan je klant, door inzichtelijke te maken welke maatregelen je bedrijf neemt om bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde keten.

 

WAT KUN JIJ DOEN?

EDUCATIE OVER RICHTLIJNEN VOOR VERANTWOORD ZAKENDOEN

Onze educatie Simple, Smart & Fun tools helpen bedrijven en overheidsinstellingen met educatie van richtlijnen en gedragscodes over verantwoord ketenbeheer en verantwoord inkopen.  De tools helpen met bewustwording, inzicht, herkenning en raadplegen van bijvoorbeeld de OESO richtlijnen voor multinationale ondernemingen of de VN principes voor mensenrechten en bedrijven.

Kies een oplossing

Omdat de internationale normen rondom verantwoord zaken doen erg complex zijn hebben we speciaal voor jou een aantal educatieve online oplossingen ontwikkeld. Hiermee kun je in je eigen tempo leren wat de internationale regels zijn en hoe je hieraan kunt voldoen. Welke oplossing past bij jou?